top of page

Els Colors del Tic-Tac en el Auditori Felip Pedrell de TortosaL'Ajuntament de Tortosa ha presentat les novetats de la cartellera del Teatre Auditori Felip Pedrell (TAFP) per als propers sis mesos. L'oferta cultural del TAFP es completa amb dues comèdies teatrals, cinc espectacles familiars, i dues nits musicals, amb Els Sírex i amb Moncho, el rei del bolero. El regidor de Cultura, Joaquim del Pino, ha destacat la qualitat del programa. La cartellera teatral per a famílies ve força carregada. El diumenge 27 de gener, L'Estaquirot Teatre representa "La pastissera i els follets". El 17 de febrer, El Replà Produccions, posa en escena el clàssic "Bambi, una vida al bosc". Al març, el diumenge 10, hi haurà sessió de circ amb Desastrosus Cirkus i l'obra "Aquí no hi ha ningú". El 28 d'abril, la companyia de dansa Núria Serra representarà "Els colors del Tic Tac". I, finalment, el 12 de maig "L'evocador produccions" programa un musical familiar basat amb en Patufet. Totes les sessions de Diumenges en família es fan a les 12 hores.


Featured Posts
Recent Posts
bottom of page