MARINA I EL SOMNI DE VOLAR

 

SINOPSIS:

Marina i el somni de volar, un espectacle entranyable dedicat a tota la família i en particular als més petits, va ser un dels darrers actes programat en motiu del Dia de les Dones a Sallent. Es va representar diumenge a la tarda a Cal Carrera de la població sallentina.
L’espectacle Familiar combina teatre de text, danses del món i titelles per transmetre un missatge meravellós: tots tenim el valor de superar les pors personals davant d’una nova situació o posar punt final a l’exclusió social. Un entranyable espectacle familiar que sorprendrà tant a grans com a petits.
Aquest conte explica la història d’una noia en plena revolució industrial. Quan sembla que més angoixada està per la seva situació familiar i personal, un fantàstic i màgic personatge la portarà a tots aquells llocs on la seva imaginació desitja.
La Marina somia que un bon dia quan es desperta, tot és diferent. No vol renunciar al seu somni d’estudiar i ser una gran inventora… però ha hagut de plegar de l’escola, abandonar els seus amics i amigues, i al seu somni…

Però en el seu viatge, descobrirà que tot pot ser diferent si creu en allò que realment vol.
Una meravellosa història que narra el valor que hem de tenir tots davant d’una situació nova i de canvi, la superació de les pors personals i les ganes de posar punt i final a una exclusió social per pensar de forma diferent als altres. Tot això explicat a través d’un espectacle visual en el qual intervenen diverses disciplines com són el teatre de text, les danses del món i els titelles.

Con el soporte de:
Institut_llull_Marca_Black_H.png